Τι είναι το «Ταξίδι στο Χωροχρόνο»

Το «Ταξίδι στο Χωροχρόνο» είναι ένα περιοδικό δρόμου (fanzin) με ποιητική διάθεση. Αποτελεί μια αυτοοργανωμένη προσπάθεια που κυκλοφορεί χωρίς αντίτιμο και από χέρι σε χέρι δίχως μεσάζοντες.

Ποίηση δρόμου λοιπόν όχι σαν ένα άλλο στολίδι στη βαρβαρότητα …απλά λέξεις και εικόνες στο χαρτί … ακατέργαστες, σκληρές, ερωτικές …χαρακιές στο χώρο και στο χρόνο που ταξιδεύουν.

Μια παρέα φίλων συναντιούνται το καλοκαίρι του 2008 στα Εξάρχεια και δημιουργούν το περιοδικό «Ταξίδι στο Χωροχρόνο». Το «Ταξίδι στο Χωροχρόνο» είναι ένα έντυπο δρόμου. Ένα αυτοοργανωμένο ποιητικό περιοδικό.
Είναι επηρεασμένο από το κίνημα των Ντανταϊστών,των Σουρεαλιστών και του D.I.Y.
Ευελπιστεί στην διάδοση της  ΠΟΙΗΣΗΣ, έξω από τα στενά πλαίσια των αστικών δομών. Προσπαθεί να διαχύσει την ΠΟΙΗΣΗ στο δρόμο. Να συναντήσει και άλλους ανθρώπους και να δημιουργήσει μαζί τους θεωρία και πράξη. Το περιοδικό είναι ένας ζωντανός οργανισμός που με την παρουσία των ανθρώπων του βρίσκεται σε εξέλιξη. Συζητήσεις, σκέψεις, και ιδέες κατατίθενται ώστε στην συνέχεια να γίνουν πράξη. Λειτουργεί από αντιεραρχική συνέλευση και από την οικονομική συνεισφορά των μελών του. Δεν είμαστε κλειστή ομάδα υπάρχει χώρος για όλους/ες.

Άλλωστε αν δεν γίνουμε όλοι ποιητές τότε δεν είναι κανείς. Για επικοινωνία μπορείται να χρησιμοποιήσετε το e-mail: taxidihorohrono@yahoo.gr