Καλωσορίσατε στο blog μας.

Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε με κύριο σκοπό να δώσει τη δυνατότητα σε όσους δεν έχουν βρει κάποιο από τα προηγούμενα τεύχη του περιοδικού να τα «κατεβάσουν» από εδώ. Έτσι για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να επιλέξει από το menu που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδες αυτής πατώντας «παλιά και νέα τεύχη» και να βρει τα έντυπα του περιοδικού.

Για όσους δεν έχουν υπόψη τι είναι το «Ταξίδι στο Χωροχρόνο» μπορείται να δείτε πατώντας στην αντίστοιχη επιλογή στο menu.

Καλή περιήγηση.

Advertisements

About Ταξίδι στο χωροχρόνο

Το "Ταξίδι στο Χωροχρόνο" είναι ένα περιοδικό δρόμου με ποιητική διάθεση. Αποτελεί μια αυτοοργανωμένη προσπάθεια που κυκλοφορεί χωρίς αντίτιμο και από χέρι σε χέρι δίχως μεσάζοντες. Ποίηση δρόμου λοιπόν όχι σαν ένα άλλο στολίδι στη βαρβαρότητα ...απλά λέξεις και εικόνες στο χαρτί ... ακατέργαστες, σκληρές, ερωτικές ...χαρακιές στο χώρο και στο χρόνο που ταξιδεύουν. Και βέβαια, δεν είμαστε κλειστή ομάδα, περιμένουμε και άλλους. Άλλωστε αν δεν γίνουμε όλοι ποιητές τότε δεν είναι κανείς. Για επικοινωνία μπορείται να χρησιμοποιήσετε το e-mail: taxidihorohrono@yahoo.gr
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.